NEVŞEHİR ÜRGÜP İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönemi İlk Ders Zili Çaldı

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönemi İlk Ders Zili Çaldı

     Milli Eğitim Müdürümüz Savaş ÖZDEMİR ve Şube Müdürümüz Soysal GÜDEN 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı 2. döneminin ilk İstiklal Marşı Törenine Hayri Mehmet Ürgüplü Anadolu Lisesinde katıldılar, törenin ardından konuşma yapan Milli Eğitim Müdürümüz Savaş ÖZDEMİR;

     "2016-2017 eğitim öğretim yılının 2. Dönemi ile birlikte yönetici, öğretmen, eğitim çalışanları ve velilerimizle uyum içinde bizlere emanet edilen evlatlarımızı geleceğe hazırlamak ve onların geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlamak yegane hedefimizdir.

      21. yüzyıl nesline gerekli olan temel becerileri kazanmış, teknolojik ve bilimsel yenilikleri takip edebilen, milli ve manevi değerlerimize bağlı, evrensel değerleri tanıyan, güçlü Türkiye’nin hizmetkârı, her bakımdan sağlıklı ve eğitimli nesiller yetiştirmek temel görevimiz olacaktır. Mevlana Celaleddin Rumî’nin pergel örneğinde ifadesini bulan “bir ayağı kültürel-manevi değerlerine sabit, diğer ayağı dünyayı dolaşabilen” bir nesil yetiştirme hedefimizi gerçekleştirme sorumluluğunu üstlenirken en büyük güvencem ilçemizde görev yapan dinamik öğretmen kadrosu, donanımlı yöneticiler ve heyecanlı eğitimcilerimizdir.

      Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi Ürgüp´te de  büyük bir sevinç ve mutluluk içinde 2016–2017 Eğitim-Öğretim yılının 2. dönemine başlamanın coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz. Yeni yarıyılın başlaması nedeniyle değerli öğretmenlerimizin, sevgili öğrencilerimizin ve sayın velilerimizin sevincine, heyecanına yürekten katılıyor, bu eğitim-öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

06-02-2017

Duayeri Mahallesi M.Rifat Hisarcıklıoğlu Caddesi No 29 50400 ÜRGÜP/NEVŞEHİR - (384) 341 35 25 / 341 40 27

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.